Diensten

Wasserij Edam biedt diverse mogelijkheden voor het verzorgen van uw linnenpakket. Wij werken samen met verschillende gecertificeerde textiel leveranciers. Zo kunt u via ons een uitgebreid assortiment aan linnen leasen, laten wassen en/of kopen. Het uitgebreide assortiment bestaat uit restaurantlinnen, bed- en badlinnen, kokskleding, keukendoeken en overig textiel.

Textiel leasen

Het leasen van horecalinnen is voor onze klanten niet alleen het voordeligst, het ontneemt ook een aantal zorgen, zoals bijvoorbeeld de aanschaf en afschijving van het linnen.

Wasserij Edam beheert het totale linnenpakket. Dit houdt in dat wij, geheel naar de wensen van de klant, het linnenpakket inkopen, reinigen en de logistiek verzorgen.

Wij werken met een ruime inzet van linnen, zodat er altijd genoeg voorraad aanwezig is. Als een klant extra linnengoed nodig heeft voor feestdagen, evenementen etc., dan is dat voor Wasserij Edam geen enkel probleem.

Het linnenpakket wordt na het wassen gecontroleerd op kwaliteit en wordt vervangen daar waar het nodig is.

Het leveren van schoon linnen en het ophalen van vuil linnen wordt verzorgt door onze eigen logistieke afdeling. Zij zorgen ervoor, in overleg met de klant, de gewenste aantallen linnengoed op de afgesproken dagen wordt afgeleverd.

Textiel laten wassen

Beschikt u over een eigen linnenpakket en wilt u het reinigen uitbesteden, dan bent u bij Wasserij Edam aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat het linnenpakket op een uitstekende kwaliteit wordt gereinigd.
De logistieke afdeling zorgt ervoor dat het linnengoed wordt gebracht en gehaald in rolcontainers. De afleverdagen, tijd en plaats gaat in overleg met de klant.
Heeft u tijdens de feestdagen of andere evenmenten extra linnengoed nodig? Dat is voor ons geen enkel probleem.

Textiel kopen / eigen beheer

Naast het leasen en/of laten wassen van horeca textiel is het ook mogelijk om horeca textiel bij ons aan te schaffen. Wij denken graag met de klant mee, geven advies en helpen bij het ontwikkelen van bijvoorbeeld uniek, bedrijfsspecifieke horeca textiel.

Het uitgebreide horeca textiel bestaat uit bed-, bad-, tafellinnen, kokskleding en keukendoeken, maar ook badjassen, dekbedovertrekken, kussens, topdecks etc. kunt u bij ons aan te schaffen.

Onder kopje assortiment vindt u meer informatie over onze uitgebreide horeca textiel.