Het bedrijf

Wasserij Edam is gevestigd in het ruim 650 jaar oude Edam (20 minuten van Amsterdam). Wij zijn al 38 jaar gespecialiseerd in het reinigen van horecalinnen en zijn uitgegroeid tot één van de grootste horeca wasserijen in Nederland.

Wasserij Edam beschikt over een nieuw groot geautomatiseerd machine park, welke wij continu up to date houden. Zo heeft Wasserij Edam de primeur (2011) door als eerste in de wereld te werken met een camera scan systeem, deze controleert op vuil, gaatjes en vormfouten.

Op dit moment verzorgen wij voor zo’n 53 hotels het linnen pakket in Nederland, België en Duitsland. De grote van hotels varieert van 40 tot 450 kamers met daarbij restaurant en congresruimtes.

Door een uitgebreid eigen wagenpark zijn we logistiek zeer flexibel. Hierdoor kunnen we snel inspelen op de wensen van de klant.

De klant hoeft geen enkele investering te doen, want wij verzorgen, naar de wensen van de klant, de inkoop, het reinigen en het vervoer van het linnenpakket, dit alles onder één dak.

Onze organisatie kenmerkt zich door:
-een kwalitatief uitstekend horeca linnenpakket, door u zelf samen te stellen,
-een zeer ruime bevoorrading van textiel in uw hotel,
-een zeer scherpe prijs,
-flexibel,
-open en korte communicatielijn,
-één aanspreekpunt voor het aanschaffen-, reinigen en het vervoeren van al uw horeca textiel.

Bent u geïnteresseerd in ons bedrijf of wilt u vrijblijfend eens kennis met ons maken neem dan contact met ons op via: telefoon +31 (0)299 391839 of per email, info@wasserijedam.nl